keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Pienten miesten traktoripaidat

Royal-tuotteelta löytyi aivan huippuhienoa traktorikangasta, josta oli pakko tekaista traktoripaidat parille pikkumiehelle, jotka fanittavat noita menopelejä vähintään yhtä kovaa kuin oma esikoinen prinsessoja. On se hassua, miten sukupuolet innostuvat eriasioista, vaikken usko kummankaan kohdalla hirveämmin ohjailua olleen.

Toinen paita, kokonaan traktorikankaasta tehty, on Noshin paitakaavalla kokoa 98 cm. Hihansuissa on pitkät resorit ja pääntie on tehty kantinkääntäjällä. Olen miettinyt tuota kääntäjää, että tekeekö jopa liian tiukkaan venytyksen, kun aina tuntuu jäävän ryppyä pääntielle. Ei se toki käytössä häiritse, mutta löysempi olisi siistimpi. Toki voihan se kai riippua ihan resoristakin ja sen laadusta? Osaisiko joku viisaampi sanoa?

Toinen paita on tehty uuden Ottobren eli 1/16 mukaan. Hihojen raita on Kangaskapinan läpivärjättyä raitatrikoota. Raitahihoihin raglanmalli sopii kivasti. Tein kaavalla ensimmäistä kertaa. Malli näytti aika leveältä Noshien jälkeen, mutta täytyy kuunnella kokemuksia käytöstä, mitä tykkäävät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!