tiistai 12. toukokuuta 2020

Babybornin uudet vaatteet


Meillä nämä pienet babybornit ovat jokaiselle neidille kovin rakkaita - tosin kuopus on vaihtanut bb:nsä vanhaan, vähän jo kärsineeseen samankokoiseen nukkeensa. Nämä ovat reissanneet Suomessa ja yksi ulkomaillakin muutamaan otteeseen ja edelleen ne päivittäin matkaavat pyörän kyydissä ja leikeissä.

Rakkaille "vauvoille" valmistui muutama uusi vaatetilkuista. Ompelin nämä jo pari kuukautta sitten ennen koneen huoltoa ja se näkyy saumoissa. Huollon jälkeen saumat ovat olleet hyviä, mutta täytyy myöntää, että edellinen koneeni ei koskaan uhmannut tikin siisteydellä ennen eläkepäiviä, toisin kuin tämä päivitetympi versio.


Babushka roses collegetilkusta valmistui paita ja pipo. Pilkkutrikoista housut ja pipo, toisesta peplum. Kuopukselle ompelin kesätunikan - jota en olekaan vielä postannut - ja pitihän minime:lle tehdä samistunika.


Kaavoina näissä on Dobermamin kaavat. Pääasiassa ovat käypästä isommalle BB:lle, mutta tällaisia käyttökelvon, helpostipuettavia myös pienemmälle.Kyllä taas mietin, että hupsun hommaa näiden hihansuiden huolittelu 🙄😅 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!