keskiviikko 20. toukokuuta 2020

Onnea seitsemänvuotias!


Tämä poikkeusaika rajoittaa monia asioita. Yksi eniten harmitusta aiheuttava juttu taitaa olla esimerkiksi se, etteivät pienet ihmiset pääse viettämään perinteisiä syntymäpäiväjuhlia: eihän lapsi täysin ymmärrä, mikä korona ja kaikki siihen liittyväliittyvä oikein onkaan.

Eräs pieni neiti täytti tärkeän seitsemän vuoden iän. Juhlia hän ei vielä saanut, mutta ehkä uniikki pehmeä paketti toi iloa tärkeään päivään ja tunteen siitä, että täällä ollaan, vaikkei fyysisesti juhlimaan pääsisikään.


Nuori neiti on mekkoihmisiä, joten tein hänelle mekon Kangaskapinan Talviperhonen kaavalla. Mekossa on yksi helma ja olkaröyhelöt on jätetty pois. Pääntie ja hihansuut on kantattu resorilla kääntäjää käyttäen.
Tein mekkoon mätsäävän rusettipannan myös mukaan.
Pieni mussukka sai tsemppilahjan: tilkkulaatikon jemmoista valmistui body Jujunan Nooa-kaavalla. Tein settiin myös legginsit Noshin kaavalla. Samaan syssyyn ompelin myös toiset legginsit. Olin ajatellut antaa nämä "1 kk -lahjaksi" -pienelle, mutta kun yhtä sun toista on jo pienen ensiviikkoihin mahtunut, päätin antaa nämä piristämään jo nyt. Toivottavasti toivat iloa, jota tavoittelin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!