tiistai 26. toukokuuta 2020

Operaatio tilkkulaatikon kevennys - jälleen


Alkukuusta valmistui tilkkulaatikosta lisää pantoja ja pari pipoa. Poikamaisia tilkkuja ompelin taas pikkuruiselle kummipojalle.  Tilkut eivät kooltaan ehkä päätä huimaa, mutta ei niitä heittääkään raaski. Onneksi on kohteita, jotka arvostavat käsintehtyä 😚


Pikkupoju sai kaksi bodya, jotka on ommeltu Jujunan Nooa-bodyn kaavalla. Saman Basic for babies -kaavapaketin pipokaavalla tein myös yksinkertaisen pipon. Ottobren hyväksi todetulla kaavalla valmistui pikkuinen kypärämyssy.
Samaisella Jujunan kaavalla valmistui ohut trikoopipo myös kuopukselle, joka rakastaa pinkkiä ja yksisarvisia. Tämä pipo meni suoraan neidin päähän, eikä meinannut luopua yöksikään.


Erinäisistä tilkuista tuli monenlaisia pantoja. Yksisarvispannat jäivät omille tytöille ja ovatkin nyt olleet kovassa käytössä.

Kuukauden päivät sitten lähetin kummipojalle "koronapostia", jossa oli parit bokserit. Nämä on ommeltu Jujunan alusvaatekaavasetin Pikkukarhu-kaavalla. Sen verran muokkasin vyötäröä, että nostin yläreunaa ja ompelin kuminauhan suoraan kankaaseen ja tilkkasin reunasta peitetikillä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!