torstai 21. toukokuuta 2020

Tilkkulaatikon laihis: pantoja ja muita asusteita

Operaatio tilkkulaatikon laihis eteni jo useampi viikko sitten reippaammin. Lajittelin tilkut isompiin tilkkuihin, joista saa jopa pientä vaatetta, tilkkuihin, joista saa ainakin bodyn tai pienen paidan etukappaleen tai pieniin legginseihin toisen lahkeen. Sitten oli tilkut, joista riitti vain pantaan. Niin syntyi iso pino pantoja, joita jaoin lähipiiriin ja omaan käyttöön.
Kahdesta isommasta kukkatilkusta ompelin headwrapit. Keskimmäisen lempiväri on keltainen ja hän tykästyikin tähän headwrapiin todenteolla - on ollut jo kovassa käytössä! Toinen lähti kaverille postin mukana piristämään korona-arkea.
Ottobren kaavalla tein pari kypärämyssyä. Ihan ei yhdestä kankaasta riittänyt kokonaisiin kikkailematta, mutta tosi kivoja ovat näin yhdisteltynäkin.


Vajaasta pionipalasta tein kaksinkertaisen trikoopipon. 


Käly täytti vuosia toissa viikolla. Hän oli ihastellut keskimmäisen Muumi-collegepaidan kangasta, joten tein hänelle viimeisistä tilkuista lapaset Puuhakaspajan kaavalla. Vihreästä tykkäävä sai mukaan myös pari vihreää pantaa.
Kukikkaita pantoja tein leveämmistä paloista. Tein kukikkaisiin solmun, jota onkin näkynyt sosiaalisessa mediassa paljon. Viimeinen kuplapala riitti peruspantaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!