perjantai 19. maaliskuuta 2021

Kaavastudio Ainoa - lasten Blokit

Oletko jo huomannut, että Käsityömessut netissä ovat jälleen pyörähtäneet käyntin? Nyt viikonloppuna kannattaakin kurkistella myös pienyrittäjien sivuille. Näiden paitojen kaavan takana Kaavastudio Ainoan Blokki. Pesukarhucolleget löytyvät myös messuilla mukana olevan Taida designin sivuilta. 


Ompelin omille neideilleni collegepaitoja, sillä ne ovat näin talvella varsin kivat ulkohousujen ja haalareiden kanssa. Kaikkien kaava on lasten Blokki, josta löytyy aikuisten kaavan tapaan vaihtoehtona peruspääntie, kaulus tai huppu. 


Esikoisen paitaan lisäsin harmaan kauluksen sekä resorit. Aina ei tarvitse päätyä varmaan valintaan mustaan, varsinkin, kun itse sitä vähän vierastan. 


Kuopuksen pesukarhuihin tein perinteisen pääntien. Resoriksi valikoitui peruspunainen. 


Nappinjalta ostin mustapohjaista tiikeriä. Tämän kankaan sommittelu olikin hankalaa, enkä saanut kankaan riittävyyden takia tiikereitä aivan kankaan keskelle. Onneksi kuitenkin eteen ja sopivaan kohtaan leikkausta ajatellen, koska ainakin itse koen tiikerit kankaan juttuna. 

Myös tässä on peruspääntie. Seuraavaan paitaan taidan omani tapaan madaltaa pääntietä himpun edestä. 


Tein jo aiemmin Hellinin poniletistä paidan esikoiselle, joka tosin siirtyi kokoa pienemmän siskon käyttöön kerran jälkeen. Tämä college on harjattua, ei jousta yhtä hyvin, mutta varmasti lämmittää. Tällä kertaa tein kauluksen mustasta collegesta. 


Tällaisen voisinkin tarvita itsekin... 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!