tiistai 9. maaliskuuta 2021

Pipoja, tuubihuiveja ja lapasia

Tässä postauksessa kootusti loppuvuoden pipoja. Mukana on myös tuubihuiveja sekä kuukausi takaperin valmistuneet lapaset. 


Sekä anopin että bestiksen joululahjaan kääriytyi mustapohjainen kukkapipo. Kaverin pakettiin tein myös yhteensopivan tuubihuivin. Toivottavasti miellyttivät vastaanottajiaan. 


Esikoinen vei kaverisynttäreille itsetehtyä, helppo, yleensä aika varma valinta pehmeään pakettiin, joten 8-vuotias sai pipo- ja tuubihuivisetin. Toinen tuubihuivi jäi esikoiselle itselleen. 


Harmaa kukallinen kangaspala päätyi tuubihuiviksi omalle toiselle neidille. 


Kälyn joululahjaan ompelin mustan trikoopipon, johon silitin heijastavan silityskuvan. Tämä heijastinkuva on UnelmAnkilta, kuten keltaisen pipon kissakin. 


Keskimmäisen neidin keltainen collegepipo odotti nolon kauan kuvan silitystä.. Ja vielä pidempään näyttävät odottavan siskojen pipot ompelua. Suutarin lapsilla ei ole kenkiä. 


Loppuvuoden Instagram- ja Facebook-sivujeni arvonnoissa ompelin kaksi pipoa voittajan valitsemasta kankaasta. Instagrammin puolelta lähti Paapiin kuosinen pipo lapselle, Facebookista aikuiselle Paratiisin puutarhaa. 


Yhden kummitytön joululahjaan tein pinkin palmikkopipon mustalla keinokarvatupsulla. Tämä pipo on Novitan Nallea. 


Merinovillasta ompelin toiveesta parit lapaset. Nämä ovat kaksinkertaista merinovillaa. Toivottavasti lapaset lämmittävät mukavasti pieniä sormia. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!