perjantai 12. maaliskuuta 2021

Settejä kolmen ikäiselle neitokaiselle

Tässä julkaisussa muutamia settejä, joita olen ommellut kolmelle eri-ikäiselle neidille. Vaikka mallit ovat kaikille samat ja varsin pelkistetyt, erilaiset kuosit tuovat kuitenkin kivasti mallit esiin ja niihin monipuolisuutta. 


Yksivuotias käyttää usein bodeja. Tämä ihana leppäkerttutilkku riitti juuri etu- ja takakappaleeseen, hihoihin ompelin pilkkua. Kantit tein kääntäjällä mustasta resorista. Vielä pariksi tein leppisbodyyn mustat legginsit, joista kuva muutama kuva alempana. 


Yksivuotiaalle tein kukkatunikan, jonka pääntie on kantattu käsin samalla trikoolla. Helmassa ja hihansuissa on käänne, joka on tikattu peittarilla. 


Tunikan pariksi tein harmaat legginsit, joissa vyötäröllä on trikookaitale. Kaitaleen sisään on ommeltu kuminauha renkaaksi. 


Mustat legginsit tein myös isomman, kouluikäisen neidin settiin. Tähän valikoitui yläosaan Kangaskapinan "Kuu kiurusta kesään". Myös tämän pääntie on kantattu käsin samalla trikoolla ja tikkaukset tehty peitterilla. 


Eskari-ikäiselle tein Frozen-teemaisen tunikan, johon lisäksi pirteät, keltaiset legginsit. Nämä kankaat on Kangaskapinalta. 


Myös tähän tunikaan kanttasin pääntien käsin. 


Sama malli, eli kuosi - mutta kivoja, eikö? 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!