maanantai 8. maaliskuuta 2021

Paapiit viimeistä tilkkua myöten

Sain ommeltavaksi pinkan ihania Paapii designin uutuuksia. Näiden vaatteiden vastaanottaja tietää tarkalleen, millainen on oikeanlainen mekko: helman täytyy tanssahdellessa pyöriä, mutta mitään ylimääräistä ei tarvita. 


Lentokonekuosisesta trikoosta ompelin täyskellohelmaisen mekon lyhyillä hihoilla. Mekon pääntien kanttasin resorilla kääntäjää käyttäen. Helmassa on käänne ja peitetikki. 


Lopusta kankaasta tein pipon ja tuubihuivin, kumpikin on kaksinkertaista trikoota. Lisäksi kangas riitti vielä leveähköön solmupantaan. 


Poliisitrikoosta sai nuorimies baggymaiset housut sekä legginsit. Kankaasta valmistui myös pipo ja tuubihuivi -setti. Viimeisestä tilkusta tein paidan Babyborn-kokoiselle nukelle. 


Koiruleista tein tuplahelmaisen, täyskellollisen mekon yhdistämällä kuosia vaaleanpunaiseen yksiväriseen. Samaan tapaan valmistuivat myös legginsit. Kangas riitti vielä rusettipantaan ja Babybornin paitaan. 


Ikisuosikkini, työkonekuosi, päätyi paitaan. Lisäksi loppupala riitti legginseihin mustaa lisäämällä, pieniin boksereihin sekä samistelusettiin Babybornille. 


Kyllä nämä Paapiin kuosit ovat aina yhtä ihania. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!