maanantai 19. joulukuuta 2016

Holey Butterflies, Myrtit ja Noverber socksit lahjakääreissään


On se aika vuodesta, kun vuoden saldoa kääritään punaiseen paperiin. Kumma kyllä, se vuoden saldo on edelleen säkissä ja kääreissä ovat vasta viime viikkoina valmistuneet sukat. Nämä viimeisimmät sukat on tehty ajatuksella: juuri siitä langasta ja väristä, mikä syystä tai toisesta on lahjansaajalle oltava - minun mielestäni.

Nämä Niina Laitinen desingin ohjein tehdyt sukat noudattavat kaikki ohjetta. Puikkokokona kaikissa minulla on ollut 3,25 mm bambupuikot.

Tumman harmaat sukat ovat November socksit vuoden 2015 sukkakalenterista. Lankana niissä on Ville, joka on kyllä neulottavuudeltaan ehdoton suosikkini. Se sopii pehmeydellään myös saajalleen.
Vihreät sukat ovat samaisen sukkakalenterin Myrtit. Nämä menevät tyttöjen muskariopettajalle kiitoksena kuluneesta vuodesta hänen nyt siirtyessä toisiin työtehtäviin. Toivottavasti väri on mieleinen, kovasti olen ainakin mieltymyksiä tarkkaillut musisoinnin lomassa ;) Lankana on Novitan Seitsemän veljestä.
Harmaat Holey Butterfliesit valmistuivat viikon takaisen reissun automatkojen aikana. Niissäkin lanka on Novitan Seitsemän veljestä. Tämän ja muutaman muun vastaavan harmaan (ja sinisen) kerän sain erään sukulaisrouvan sukkalankajäämistöstä, joten nämä sukat menevät langat minulle tuonneelle rouvalle. Kyllähän harmaista joulusukista silloin jo vitsailtiinkin.

Malli näihinkin löytyy Niina Laitiselta ja samaisesta sukkakalenterista.Uutena juttuna tulostin Novitaknitsin sivuilta söpöt vyyhteet pesuohjeineen sukkien ympärille. Kääreet ympärille ja maailmalle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!