lauantai 24. joulukuuta 2016

Pukinkontista: miehelle yökkäri ja boksereita


Tänä vuonna moni sai pehmeän paketin. Niin myös oma mieheni, joka löysi paperikääreistä uuden yöpuvun (ehkä jo vähän perinteisesti...) ja muutamat uudet bokserit. Digiprintit ehtivät kuluneen vuoden aikaan hyvin marinoitua juuri näihin tarkoituksiin.
Yöpukuun käytin metrin Simpsoneita ja lisäksi valkoista trikoota. Kaavana yökkärissä on Ottobren 6/15 miesten yöpaita ja alaosa muokattuna taskuttomaksi, sepalittomaksi ja lyhyeksi, kuminauhankin katsoin käypäseksi käytössä olevista vaatteista. Bokserikuminauha on ommeltu housuihin peittarilla päälle. Lopuista ehjistä Simpsonien kuvista tikkasin muutamia päälle päältä ompelemalla.

Boksereihin käytin jemmatut Minions-, kone- ja Super Mario -kuosit. Marioon piti lisätä sinistä lisäksi. Näissä kaavana on Kangaskapinan ilmainen bokserikaava, joka ainakin isänpäivänä sai kehuja, vaikka onkin kooltaan reiluhko. Toivottavasti näistä ei nyt tullut isoja. Kuminauhan katsoin aiempien housujen mukaan ja täytyy myöntää, ettei kankaat ole esipesty, joten kutistumisen mahdollisuus on.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!