torstai 22. joulukuuta 2016

Pukinkonttiin piilotettua

Pikkuhiljaa lienee aika purkaa kuvausjonoa, jonka joululahjat ovat aiheuttaneet. Ensimmäisenä näytän nämä muutamalle pikkutytölle ja yhdelle vähän isommallekin lahjakääröön jemmautuneet vaatteet.


Tänä vuonna eräs pikkuneiti sai kettukuosisen yömekon. Toki sitä saa halutessaan käyttää päivälläkin, mutta aran värinsä puolesta se on minusta ehdottomasti yömekko. Pituutta mekolla on sen verran, mitä kangas riitti. Mekko on muokattu Noshin paitakaavasta.Samaiseen pakettiin pujahti vielä eläinkuosinen paitakin. Onhan se vähän unisex, mutta tämän tytön vaatetus sallinee muutkin värit kuin hempeimmät. Myös paidan kaavan pohjana on Noshin paitakaava, muutokset sijoittuvat lähinnä hihansuihin.Eräs isompi neiti kuorii kääröistä sulkakuosiset shortsit, kuosi ja malli ovat taatusti neidin mieleen, jos pikkulintuihin on uskominen.Erään pienen neidin pakettiin taasen päätyi sulkakuosiset legginsit, joissa kaavana on Noshin legginsikaava, tosin lahkeissa ei ole pitkiä käänteitä.


Vielä Elsa-pipo täytyi tilkusta tehdä, mutta se jäänee omalle kuitenkin. Sisällä on yksivärinen trikoo, kun printtiä ei enempää riittänyt.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!