maanantai 26. joulukuuta 2016

Pesukarhuperhe

Toisella puolen Suomea asuu rakas perhe, joka koostuu rakkaasta ystävästäni, tämän miehestä ja kolmesta vilivilpertistä, joista vanhin on kummipoikamme. Tuohon perheseen lähti pukin mukana kunnon samistelusetti kankaasta, jonka tiesin olevan ystäväni mieleen. 

Minulla oli pesukarhukuosista trikoota kahdessa sävyssä, okrankeltaisena ja harmaana. Harmaa päätyi mekoksi Ehtan kaavalla ystävälleni, keltainen pojille. En usko perheen miehen nyt ollenkaan harmistuneen siitä, ettei hän saanut samisteluvaatetta ;)


Isompien poikien paidoissa on Noshin paitakaava koossa 110 ja 98 cm, body on Ottobren Hedgedog 68 cm. Housut Ottobren Straight Stripes. Tikkailin vaaleaan collegeen polviin päällitikkauksin vielä yhdet pesukarhut, rautaresori näihin housuihin oli valintana aivan ehdoton. Housukaavassahan on kuminauhavyötärö, mutta muokkasin sen resorille.


Toivottavasti saan jossain vaiheessa perheeltä yhteiskuvaa näissä vermeissä. Koot yritin kyllä satuttaa niin, että pienimmällekin olisi passeli sitten, kun näemme ensikerran, ehkä saan mahdollisuuden itse tuon kuvan muistokseni nappaista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!