tiistai 18. kesäkuuta 2024

Pehmeitä paketteja


Alkuvuodesta juhlittiin 3-vuotiaan prinsessan syntymäpäiviä. Neiti sai lahjaksi pöllökuosisen mekon, jossa on myös tärkeäksi todetut taskut. Mekon kaava on Lillalumin Amanda, ehdottomasti yksi suosikeistani. Mekon pariksi ompelin Nappinjan ribbitrikoosta legginsit.


Mekossa on pitkät resorit hihansuissa. Pääntie on kantattu käsin.


2-vuotiaalle kummitytölle ompelin syntymäpäivälahjaan samasta trikoosta pitkähihaisen paidan. Myös paidassa on käsin kantattu pääntie ja resorimaiset hihansuut.


Lisäksi ompelin kummitytölle pari Muumi-kuosillista yläosaa, sillä Muumit ovat nyt kovin pop. Nämä trikoot ovat Huigeen kankaita.


4-vuotias sai syntymäpäivälahjassaan kilpikonnatunikan, jossa oli paneeli suloisella kuvalla ja muutoin vihreäpohjaista kukkakangasta.


Perusilmettä rikkomaan lisäsin tunikaan olkafrillat.


Eräälle pikkuneidille ompelin joululahjaksi legginsit, joissa toinen lahje oli mustaa ja toinen Nappinjan pionitrikoota.


Alkuvuodesta kuopus vieraili nuoren prinsessan 8-vuotisjuhlissa. Nuori neiti sai lahjaksi toivomansa "prinsessamekon". Ompelin Amanda-mekon yksivärisestä vaaleanpunaisesta ilman taskuja.





Naisten trikoiset


Ehta by dreamcircuksen Kivisestä maasta ompelin pari vuotta sitten muutamia tunikoita ja ostin trikoota jemmaan itsellenikin, tämä kuosi on niin upea! Se jäi kuitenkin toistaiseksi tekemättä, mutta ompelin siitä tunikan eräälle upealle naiselle.


Hihat ovat vajaamittaiset, pääntie on kantattu käsin trikoolla. Kaikki tikkaukset on tehty peitetikkikoneella.


Nappinjan ihanasta auringonkukkakuosisesta trikoosta ompelin mekon pitkillä hihoilla ja puolisääreen ylettyvällä, framilonilla rypytetyllä helmalla. Mekossa on helmaan piilotettu taskutkin. Pääntie on kantattu käsin trikoolla.


Vastaavanlaisen mekon ompelin myös Ommellisen laventelinsävyisestä pionitrikoosta.


Myrtikiltä löytyi mustapohjainen, selkeäkuvioinen kukkatrikoo - tämä on jo kankaana niin cool! Malliksi valikoitui hihaton, jonka toinen sivu on puoleen reiteen ja toinen puoli sen sijaan pitkä.


Kädentiet ja pääntie on kantattu käsin trikoolla.


Anopille ja tämän siskolle ompelin inkkarikissapaidat. Kumpikin ihastui Sunny kankaadin kankaaseen ja halusi siitä paidan itselleen toisistaan tietämättä.


Anopille ompelin syntymäpäivälahjaksi kukkatrikoisen paidan. Hän mietti joskus, mitenhän aikuisen paitaan sopisi olkafrillat ja hyvin ne mielestäni sopii!