perjantai 4. heinäkuuta 2014

Retromekko

Uusi Ottobre-lehti kolahti laatikkoon pari päivää sitten, ja ihastuin heti useampaankin ohjeeseen. Yksi ihastukseni kohde oli China girl -collegemekko, johon valitsin kankaaksi ihanan retron kukkakankaan, josta olen tehnyt aiemmin itselleni hupparin. Kangasta jäi vielä palanen, saa nähdä, mitä siitä vielä keksisi.

Mekossa on laskoksia edessä ja takana, sivuilla helmassa taskut. Pääntielle ja hihansuihin lisättiin resoria. Valitsin värikkään kankaan rauhoittavaksi lisäksi valkoista, kuten omassa hupparissanikin. Nythän voimme olla kuin kaksi marjaa ;)Tein mekosta koon 86 cm, joka on kyllä aika leveä. Mietin jo aluksi kaavan kaventamista, mutta toisaalta löysä mekko voi olla mukava liikkuvaisella lapsella. Koko näytti reilulta, mutta ei se sitä loppujen lopuksi ollutkaan, vaan kyllä tästä saa mekon käyttöön jo nyt ja varsinkin syksylle.

Tässä vielä kuva hupparista, jonka tein aiemmin itselleni. Siinä edessä metallivetoketju, kuten myös sivuilla vetoketjutaskut. Ketjut ovat peruja käsitöitä tekevältä mummoltani. Huppu on vuoritettu valkoisella trikoolla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!