perjantai 27. maaliskuuta 2015

Kohti kesää trikoomekolla


Ah. Ruskamekko. Tuo kaava on kyllä ollut yksi parhaista hankinnoistani ompelurintamalla. Se istuu jopa minulle! Ja tykkään, tykkään, tykkään! Yhtäkään mekkoa en ole vielä tehnyt täysin kaavan mukaisesti, vaan ensimmäisessä tein avatun kauluksen pitsivetoketjulla ja lisäsin sivuun taskut, seuraavassa jätin helman kuminauhan pois ja koko kauluksen tehden mekon trikoosta. Tuolloin lisäsin Pikku Myy -mekkooni myös taskut. Nyt tein samaisella Ruskamekon kaavalla hieman lyhemmän, lyhythihaisen kesämekon lisäten jälleen taskut sivusaumoihin.


Kankaan ostin kaverilta, joten en ole aivan varma sen alkuperästä. Ihanan pehmeää ja laadukasta, vähän paksumpaa trikoota joka tapauksessa. Valkoinen, joustava trikoo kanttasi sopivasti taskunsuut ja pääntien. Pääntielle, helmaan ja hihansuihin käytin peitetikkikonetta tikkauksiin.Minä tykkään! Kesä, ala tulla!

1 kommentti:

  1. Ihana kaava tosiaan! Täällä googlettelen vinkkejä omaan kesä-ruskaan;) kivat nuo taskut! Niitä itsekin kaipailen omiin versioihini, mutta en ole vielä uskaltanut kokeilla:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!