torstai 16. kesäkuuta 2016

Minni ja Mikki

Disneyn hahmot ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Näitä Ankkalinnan hahmoja ei kovin usein kankaissa tapaa, mutta silti olen onnistunut pari Hiiri-kangasta hankkimaan. Tämä vaaleanpunasävytteinen Minni on alkujaan muistaakseni Jyväskylän kangaskaupasta, Mikki sen sijaan on niin vanha jemmaus, etten tosiaan muista. Tein siitä aikoinaan esikoiselle 56 cm bodyn ja nyt loppu päätyi lahjaksi eräälle pienelle miehenalulle.


Kaavana mekossa on alkujaan Ottobren Tropical-mekko. Pitkähihaisia mekkoja ei esikoisella montaa ole, vaikka mekot ovat mieluisin vaate ja Suomen kesässä pitkähihainen varma valinta. Tässä kaavassa on riittävästi helmaa myös neidin mieleen. Silti minua kutkuttaisi kokeilla ommella täysikelloa - eiköhän sitten ainakin helma tanssiessa heiluisi.

Hihoihin täytyi ottaa toista kangasta käyttöön, ehkä raita muutenkin on parempi vaihtoehto ja tekee digiprintin rinnalla kokonaisuudesta raikkaamman. Hihansuihin ja helmaan ompelin peittarin tikin tällä kertaa niin, että se on koristeompeleena päälläpäin. Pääntie on kantattu kääntäjällä.Bodyn kaava on Ottobren Sausage dog koossa 68 cm. Kantinkääntäjä teki jotain ennenkuulumatonta! Sotki ommelta ja venytti resoria niin, että jouduin katkaisemaan kaitaleen kesken kanttauksen! Onneksi haaraosassa, että jää piiloon. Sain kohtalaisen hyvin mokan korjattua, joten annoin silti lahjaksi. Kelpuuttaisin itsekin.

Ja nepparit! Nyt ne sitten loppuivat. Tilasin talvella ebaysta aivan ihania ja vaikka minkä värisiä neppareita. No, tietenkään ne eivät sopineet pihteihini, jotka ovat aivan huiput. Tilasin neppareihin kuuluvat pihdit ja pöh, seuraavais hankin luottopihteihini pienempiin neppareihin sopivat päät. Tai ostaa oikeankokoisia neppareita, vaikka ihan ilmaisia ne eivät ole...


Hihoissa on käännettävät resorit, saa vaikka pienet nyrkit piiloon ylipitkillä hihoilla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!