maanantai 4. heinäkuuta 2016

Tilkkulaatikon tuhoamista: nuken uudet vaatteet

Kävin tilkkulaatikkoni tovi sitten läpi. Aika paljon laatikosti lähti paloja kiertoon askarteleville ja näppäräsormisille, mutta isoimmat palat (mittakaavaa pipo, nukenvaate, paidan etukappale...) jätin vielä tilkkulaatikkoon. Leikkasin kyllä kankaista palan tuleviin tilkkupeittoprojekteihini, aikamoisia herkkuja siellä olikin! 

Nyt kuitenkin oli ihan pakko pitkästä aikaa kaivaa esille Nuken omat vaatteet -kirja kaavoineen ja surauttaa Babyborneille muutama uusi vaate. Kuopuksen nukelle tämä olikin ensimmäinen oma. Tyttöjen perhosmekoista jäänyt tilkku muotoutui pitsiketjun ja resorin avulla jumpsuitiksi. Aika hemppis kokonaisuudesta tuli, mutta siitäkös tytöt itse innostuivat.

Toisena vaatteena valmistui mekko, jonka helmaan löytyi pala yksiväristä trikoota ja pitsi, joka oli jostain irroitettu, liekkö jostain mummojemmasta alunperin.

Näiden lisäksi valmistui toisetkin vastaavat vaatteet kaverin tytön vauvalle. Nämäkin tilkut olivat jääneet legginsiompeluksista. Kuosillisten kankaiden alkuperä on Kangaskapina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!