torstai 16. helmikuuta 2017

Vielä satsi... PAW PATROL!


Esittelenpä nyt loputkin Ryhmä hau -kuosilliset vaatteet. Nämä valmistuivat tällä viikolla ja sainpa kerrankin kuvattua samointein.

Eräille veljeksille lähtee samistelupaidat Kangaskapinan Ryhmä hau -kankaasta. Kanttasin pääntiet ja hihansuut kolminkerroin kääntävällä kantinkääntäjällä. Kaavana näissä on hyväksi todettu Nosh koossa 98 ja 110 cm, mutta hihansuut tosiaan vähän muokatut ohjeeseen nähden.


Tyttömäisempää hau'ta valmistui Paapiin Siiri-tunikan kaavalla koossa 92 cm. Tähän myös kanttasin pääntien ja hihat. Olinpa vielä kerrankin niin reipas, että vaihdoin helmaa varten peittariin vaaleammat langat!Tämä vaaleanpunainen trikoo ja lila college on ostettu Kangas-Mallan huippualennuksista. Housujen kaava on Ottobrestä, mutta olin fiksusti kirjoittanut kaavalle nimen "kummipoikahousut", sillä tein ko. kaavalla syksyllä housut molemmille kummipojille. Olisihan sen lehden numeronkin voinut ylöskirjoittaa ja jopa kaavan nimenkin... kerron kun tulee vastaan! Näissä on taskut, jotka ovat pienillä ihan must, vyötäröllä resori (pistin sisään leveän kuminauhan) ja lahkeissa pitkät resorit.
Tässä hau'ta taas hetkeksi. Kangas-Mallan alen takia tosin kevääksi omille neidoille saatava hupparit ja mekotkin on mietinnässä, kunhan osaisin kaavan päättää :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!