lauantai 28. heinäkuuta 2018

Prinsessa Sofia


Kaksi Prinsessa Sofia -kuosista trikoota oli otettava työnalle nyt, kun prinsessat ovat kummankin isomman neidin mielijuttuja. Näitä kumpaakin minulla oli 1,5 metriä, sillä löysin ne aiemmin hyvinkin huokeaan metrihintaan eräältä FB-kangaskirpparilta.

Harmaasta Sofiasta keskimmäisellä on kaverini ompelema tunika, joten ompelin siitä tytöille yömekot, koska mekot ovat yökkärinä - varsinkin neideistä itsestään - ykkösiä, mitä pidempi, sen parempi ja prinsessakuosit ovat ehdottomasti plussaa. Niinpä muokkasin Paapiin Siiri-kaavasta esikoiselle maahan asti yltävän yömekon, keskimmäinen sai niin pitkän kuin kangas riitti. Lopuista ompelin tytöille alushousut Jujunan kaavoilla. Reunan foet on Kangaskapinalta ja vyötäröllä ihan kuminauhaa.


Valkoisesta tytöt saivat Kangaskapinan Talviperhonen-kaavaa muokaten lyhythihaiset tunikat. Frillat ovat tässä matalammat kuin kaavassa. Frillojen reunat on huoliteltu rullapäärmeellä. Lopusta tein keskimmäiselle alushousut niinikään Jujunan kaavalla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!