tiistai 4. syyskuuta 2018

Tilkkulaatikon laihdutuskuuri: mekkoja ja paita


Tilkkulaatikko on taas päässyt täyttymään, enkä kyllä kesällä aivan pohjalle päässyt muutenkaan. Nimenomaan pohjalta löytyivät nämä neljä kangasta, jotka pari viikkoa sitten leikkasin luottokaavoilla vaatteiksi ja tässä parin viikon sisällä ompelin vaatteiksi.

Jo tovin laatikossa hilloutunut Minttu & Ville -raportti meni esikoisen mekkoon. Esikoisella oli tästä tunika, mutta en kärsinyt monen vuoden ompelun jälkeen enää katsoa sen ompelujälkeä, joten möin sen ja tein uuden. Lisäksi Kangaskapinan punaista trikoota, kaavan pohjana Talviperhonen.

Käpysen Kukkamerestä tein 2/3-mittaisilla hihoilla tunikan peplumtyyliin esikoiselle. Pyöriöille pistin frillatkin, kun kangasta oli sopivat suirot, olisivat muuten menneet hukkaan. Tämä myös Kangaskapinan Talviperhosen kaavalla.

Sateenkaariletin isoimmat kappaleet riitti esikoisen t-paitaan, takakappaleen tosin jouduin tekemään kahdesta osasta. Kaavana tässä Paapiin Myyry. Pääntien kanttasin käsin.
Oma mekkoni, joka ei käyttöön eksynyt, muuttui tunikaksi keskimmäisen Paapiin Siirillä. Muistaakseni kuosi on Marimekon, mutta aivan varma en ole.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!