keskiviikko 17. lokakuuta 2018

Kuosirakkautta - Paapii


Hyllystäni löytyi vielä pätkä Paapii designin mäyräkoirakuosista Raksu-trikoota mintun sävyisenä. Aiemmin kuopuksella oli tästä body ja legginsit, mutta ne jäivät pieniksi. Tarkoitukseni oli tehdä uudet legginsit hälle, mutta keskimmäinen - samanlaisena kuosirakastajana - sai siitä tunikan itselleen. Kaavana tunikassa on Paapiin kaavakirjan Siiri, samoin Sammalpolku-kuosisessakin.

Sammalpolusta olin aiemmin tehnyt tunikan itselleni. Tilkku tuli nyt vastaan, ja ajattelin tehdä siitä jotain kuopukselle, joka rakastaa kuosia: näkisitte hänet vaaleanpunaisen Sammalpolku-tunikan ja -pipon kanssa, jotka kummi teki hälle! Se, jos mikä on kuosirakkautta. Mutta jälleen keskimmäinen vakuutti, että hän arvostaa tunikaa pikkusiskoa enemmän. Ja periytyyhän tämä aikanaan kuopukselle...


Kaverin sisko on töissä kirpparilla ja bongasi pöydän, josta kuulemma tulin mieleen. Siis uskomatonta mitä rakkauksia se pöytä tarjosi! Ja vieläpä järkevään hintaan! Tämä vihreä Raksu-pala on siitä pöydästä. Pala riitti juuri esikoisen legginseiksi. Näissä kaavana Nosh. 
Ihanat kuosit eivät kikkailuja kaipaa 😍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!