torstai 27. joulukuuta 2018

Always be yourself unless you can be Batman

Joululahjat koostuivat tänä vuonna varsin pitkälti itsetehdyistä jutuista. Vaikka alotin jo lokakuussa, en silti ehtinyt ihan kaikkea toteuttaa (kuten tilkkulaatikon tyhjennystä boksereiksi). Mies sai silti yhden pehmeän paketin, johon ompelin hupparin Jujunan Esko-kaavalla vetoketjuhupparikaavapaketista.  


Mies on pitkä, mutta huppari olikin yllättävän pitkä. Hänen arvionsa pituudesta oli, että se on maksimipituus, mutta kuitenkin vielä hyvä - ainakaan selkä ei vilku. Huoletta seuraavan voi kuitenkin tehdä jopa hieman lyhempänä. Hihoihinkaan en pituutta lisännyt ja ne olivat pitkäkätiselle sopivat.


Kangas on Tampereen kädentaidonmessuilta. Olikohan kojun nimi Kankainen? Tosi kivan tuntuinen college joka tapauksessa! Ketju lienee Karnaluksista ja nyöri Jujunalta. Silityskuva on vanha, hyyyvin vanha. Se ei meinannutkaan ensin kiinnittyä ja loppu on historiaa. Repsottaville reunoille näytin kynsisaksia. Muutenkaan mikään ei sujunut oikein putkeen tämän teossa, joten parempi fiilis ensi kerralla. Päälle huppari kuitenkin eksyi samantien, joten mieluinen se taisi olla.
"Always be yourself unless you can be Batman"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!