lauantai 29. kesäkuuta 2019

Tädin murusen rotinalahja

Tuskin yllättää ketään, että veljentytön rotinapaketista tuli varsin laaja. Yhden kankaan olin ostanut nimenomaan rotinalahjaa varten, mutta sitten kaivoin tilkkulaatikon esiin ja sieltä valmistuikin jokuinen pikkuvaate lisää.


Vaunuverhon kankaasta elimme sopineet yhdessä. Tämä Minni-puuvilla on Kangaskapinalta. Piirsin verhon Noshin verhon mukaan, tosin pidensin alaosaa jonkin verran. Reiät tein napinlävellä.Tämä Kangaskapinan heppakuosisen trikoon olen ostanut nimenomaan rotinalahjaa varten. Pätkästä sai Jujunan kaavoilla bodyn, housut ja tumput. Bodyn tein 62 cm, housut 68 cm ja tumpuista 0-3 kk.

Tilkkulaatikkoa tyhjennellen tein 50 cm bodeja Paapiin kietaisubodykaavalla, tosin harmaa-valkoraidallinen on Jujunan Nelli-kaavalla. 

Raidalliset kankaat on vanhoista paidoista, muissa on erinäisistä ompeluksista jääneitä tilkkuja toisiinsa yhdistettynä. Neppareiksi laitoin kam-neppejä. Kantit on ommeltu peitetikkikoneella ja kolminkerroinkääntävällä kääntäjällä.


Pari bodya tein lyhythihaisena, jos helteet olisivat jatkuneet. Kaikissa bodyissa kokona on 50 cm, sillä neiti oli aika mini.
Heti käytettäväksi tein kietaisubodysta muokatun röyhelömekkobodyn kokoa 44 cm. Yksiväriset ovat Kangaskapinalta.Tein tilkuista parit housut Ottobren kaavalla. Muokkasin yhdet shortsitkin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!