perjantai 15. marraskuuta 2019

Tampere, täältä tullaan!


Vuoden odotetuin viikonloppu on käsillä: onnekkaimmat ovat jo päässeet nauttimaan Suomen kädentaitojen messun tunnelmasta ja tarjonnasta. Itse pääsin matkaan vasta työpäivän päätyttyä ja the messupäivä alkaa huomenna heti messukeskuksen avatessa ovensa. Messuseuran pyydetyt viemiset kyydissä reilut neljäsataa kilometria taittuvat suunnitellessa.

Messuseuraksi lähtee hyvä ystävä jo kolmantena vuotena peräkkäin. Ehdin ommella hänelle Nappinjan pionista bombertakin ja raidasta peruspaidan, jonka jämät riitti jälkikasvun paitaan.


Bomberin kaava on Suuresta käsityölehdestä. Tämä on tehty ohuesta joustocollegesta ja oli enemmän kuin fiksua laittaa tukikangasta reilut palat alavaraan ja etukappaleen keskietuun - aikamoisen ohutta ja joustavaa ommeltavaa! Tosi kiva lopputuloksesta kyllä tuli, pitäisi varmaan pikkuhiljaa saada omakin pionibomber tulille.
Nappinjan raitatrikoosta tein Jujunan Hilkka-peruspaitakaavalla paidan kaverille ja Paapiin Myyryllä viisivuotiaalle. Pääntiet ja hihansuut on kantattu kääntäjällä resorisuikaleella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!