tiistai 21. tammikuuta 2020

Tammikuun sankarittaret


Alkuvuosi on yhtä juhlaa. Tammikuun alkupäivinä bestis täytti vuosia ja sai pehmeän paketin postipaten kautta. Muutamaa päivää myöhemmin vietettiin tuoreen maisterin juhlia ja hänenkin pakettiin täytyi pyöräyttää itse tehtyä.


Käytämme kaverin kanssa samaa kokoa, joten hälle on helppo tehdä vaatteitakin. Tai ainakin kuvittelen näiden vuosien jälkeen niin :D tänä vuonna tein hälle timanttitrikoosta paidan Jujunan Hilkka-paidan kaavaa käyttäen. Tällä kaavalla olen tehnyt hälle pari paitaa aiemminkin, joten malli pitäisi olla sopiva.

En enää muista, mistä kangas on.. perinteisesti. Pääntie ja hihansuut on kantattu resorilla. Tähän käytin peitetikkikonetta ja sen kolminkerroin kääntävää kääntäjää.Ompelin mukaan vielä Suomen kädentaidonmessuilta ostetun Nappinjan Pionin kauppakassiksi. Pioni on paksua puuvillaa. Ostin tätä omaa kassiakin varten, mutta olisi kyllä voinut jemmata vähän reilumminkin - nämä kassit on aika kivoja lahjoja nimittäin. Ohuita puuvilloja on kaapissa vähän turhankin paljon, niille pitäisi kyllä keksiä käyttöä. Ehdotuksia?
Kassien kaava on perinteisesti oma ja hyvin vapaalla kädellä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!