tiistai 28. heinäkuuta 2020

Vaaleanpunaista ja muita värejä

Jälleen täyteläinen postaus kevätkesän tuotoksista, jotka ovat jääneet julkaisematta. 

Tyttötrion vaatekaappi pitää sisällään vaaleanpunaisen ja pinkin sävyjä, sitä enemmän, mitä nuoremmasta siskoksesta on kyse - kolmevuotiaan ehdoton lempiväri on pinkki. 


Joka kevät kurkistan tilkkulaatikkoon ja yleensä ompelen tilkkuja ahkerasti käyttöön. Kevätkesän jälkeen olen lähinnä täyttänyt tilkkulaatikkoani muutamaa pantaa lukuunottamatta. 


Kuopus sai isompien tilkkujen laatikosta löytyneestä Hello Kitty - trikoosta t-paidan ja rusettipannan. Hän on kovin mieltynyt rusetteihin. 
Samainen neiti valikoi vaaleanpunapohjaiset tilkut - pilkkuja ja tähtiä - jotka ovat käsittääkseni Paapiin, tosin jo useamman vuoden takaa. 


Kangaskapinan ballerina Pandasta tein hälle perus a-linjaisen tunikan. Tähän kanttasin pääntien käsin samalla trikoolla. 
Tähän tähtitrikooseen jouduin kankaan riittävyyden takia tekemään takasauman. Siihen pikkuneiti valitsi pinkin pitsiketjun koristeeksi. 


Ketju on tikattu suoralla ketjun päältä. Tämän jälkeen pääntie on kantattu kääntäjällä.


Esikoinen sai uuden yöpuvun muiden kaksiosaisten jäätyä pieneksi. Koirulikangas on muistaakseni aikoinaan Kangaskapinalta. Housut ovat muokkaus legginsikaavasta. 


Tilkkulaatikossa oli pari palaa ohutta Metsolan Pupu Tupuna - collegea, joista leikkasin summamutikassa kesäpökät. Vaaleanpunaisten resori on myöskin Metsolan. 
Takataskut olisivat sittenkin voineet sinisissä olla lähempänä keskisaumaa, mutta se ei niin käytössä häiritse. 


Paapiin Siiri keinuu -trikoosta tein tytöille rusettipannan, jota kuopus onkin käyttänyt hyvin ahkeraan. Tykkään kovasti itsekin! Tämän motocross-aiheisen pipon kangas on Majapuulta. Aiemmassa postauksessa olikin samasta kankaasta tehdyt trikoopaidat. 


Ommellisen Babushka rosesista ompelin uimahousut äidille vanhohen hyväksitodettujen perusteella. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!