lauantai 10. lokakuuta 2020

Kukkamekkoja ja -tunikoita

Tässä jälleen kootusti ihanuuksia. Tässä tällä kertaa mekkoja ja tunikoita, jotka ovat valmistuneet loppukesästä. 


Tämä Ainolan Ruusuköynnös on todella kaunis kangas ja erityisen ihana juuri tässä värityksessä. Okran sävy sopii upeasti syksyyn ja korostaa kivasti pinkkejä ruusuja. 


Pääntiet olen kantannut näihin käsin samalla kankaalla. Suurimmassa osassa tunikoita ja mekkoja hihoissa on pitkät, noshmaiset käänteet käyttöikää pidentämässä. 


Tämä lila ruusu on Majapuulta. Tähän mekkoon tein kaksi helmaa ja olille olkafrillat. Olkafrillat on huoliteltu rullapäärmeellä. Helmaosassa on sen sijaan tällä kertaa käänne, joka on tikattu peitetikillä. 


Tämä ohuempi trikoo on Jyväskylän kangaskaupasta. Tämä oli jonkin verran liukkaampaa ommeltavaa, mutta laskeutuu kauniisti. 


Lalian Darlingista tein myös mekon, jonka olkia koristavat olkafrillat. 


Majapuun mintunsävyinen trikoo on ommeltu perustunikaksi. Myös tässä hihansuissa on pitkät käänteet. 


Myös tästä ruusutrikoosta tein perustunikan. Samasta vaaleasävyisestä teinkin viime kesänä keskimmäiselle kesäisen mekon. 


Nappinjan perhostrikoon perhosen koko yllätti - ajattelin perhosten olevan pienempiä. Hyvin tästä kuitenkin tunikan sai. Värit ovat trikoossa todella kauniit. Vaikka kuvio on pantoihin iso, väri on näyttävä. Esikoiselle tein perussileän, leveän pannan, nuorempien pannoissa on rusetit.


Nappinjan pionista tein LillaLumin Lumi-kaavaa muokaten tunikan. Tämä väriyhdistelmä on kyllä yksi ykkössuosikkini Pioneissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!