tiistai 8. helmikuuta 2022

Tilkuista alusvaatteiksi

En ennen tykännyt alushousujen ompelusta, mutta mielipiteeni tästä muuttui, kun ostin Jukin peitetikkikoneeni. Se ei ole tehnyt koko parivuotisen taipaleensa aikana yhden yhtä hyppytikkiä, ei kumppareissakaan! 


Nämä pöksyt on tehty eräälle nuorelle neidille hänen mittojaan ja mieltymyksiään mukaillen. Hän sai valita kankaat tilkkulaatikosta. Snautseri on Paapiin trikoo, kissa saattoi olla Majapuulta. 


Omille neideille testasin Jujunan Pikkujoutsenta, mikä toiselle neidille olikin sellaisenaan todella hyvä. Kisutrikoo on ostettu Bellabitiltä, Pikku Myy on Eurokankaasta. Pikku Myyssä oli valmistusvirhe, joka harmillisesti sattui vyötärökaitaleessa näkyville, mutta en lähtenyt alusvaatekäytössä purkamaan. Jujunan Joutsen-kaavalla tein siskon synttärilahjaan alushousut. Tämä kaava on mielestäni aika pientä mitoitusta. 

Junnun pöksyihin ei riittänyt kuminauhaa lahkeisiin, mutta rimppakintulla ei lahkeensuut toimi ilman, joten pöksyt palautuivat korjaukseen ja kumppareiden lisäykseen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!