lauantai 7. toukokuuta 2022

Uniikit: Abstrakti


Uniikeitten abstrakti-lycra on nimensä mukaisesti supertyylikkään abstrakti. Tykkään nykyään kovasti näistä kuoseista, jotka eivät selkeästi kuvaa mitään selkeää, ja näitä kuoseja onkin tullut itsellekin käyttöön kivasti iki-ihanien kukkakuosien rinnalle. Tällaisissa plussaa on myös se, että nämä käy älyttömän hyvin myös miehille ja aivan kaikenikäisille. 


Lycra on kivan napakkaa, mutta joustaa kuitenkin hyvin. Tämä on kyllä ihan täydellinen urheilutrikookangas ja ainakin ensikäytöllä nämä trikoot tuntuivat päällä superkivoilta.


Kaavoiksi valikoitui Nuppuprintin urheilullisesta kaavakirjasta taskulliset trikoot. Varsin korkea vyötärö on trikoissa, armollinen siis, sovituskuvissa se on hieman taitettuna. 


Trikoiden pariksi tein urheilutopin samasta kirjasta, mutta lisäsin toppiin viitisen senttiä lisää pituutta, jotta sitä varmasti tulisi käytettyä kesäisinä lenkkipäivinä. Voi että odotan noita auringontäyteisiä hikilenkkejä! 


Taskut ovat kyllä tosi kivat. Taskun suu tuntuu tästä lycrasta tehtynä napakalta ja toivottavasti säilyttääkin muotonsa. Tikkaukset tein peitetikkikoneella, kiinnittävät ompeleet on tehty saumurilla. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!