lauantai 10. syyskuuta 2022

Samikset

Päiväkodin alkamisen myötä useampi kuopuksen kaveri aloitti samassa ryhmässä. Porukalla sujuu oikein kivasti sekä yhdessä että erikseen. Välillä päiväkotiin lähteminen on vähän vaikeampaa, mutta ensimmäisten viikkojen jälkeen huomasin, kuinka suuri merkitys ystävillä taas tässäkin asiassa. Niinkin pieni asia kuin samistelu on pelastanut jo monta aamua. 


Päätimme kuopuksen kanssa yllättää "hänen tiiminsä" samispannoilla ja piirustuksilla. Samalla tällä halusimme muistuttaa, miten tärkeää ystävyys onkaan, vaikka liian harvoin sitä tulee sanottua.


Tähtitrikoosta ompelin solmupantojen lisäksi samislegginsit venähtäneelle kuopukselle sekä kummitytölleni, joka on yksi kuopuksen läheisimmistä ystävistä. Testasin näissä Kullannuttu-kirjan Loikka-kaavaa. 


Nämä samislegginsit ompelin kuopukselle ja hänen rakkaalle ystävälleen syntymäpäivälahjaksi. Näissä kaavana myös Loikka, jota kavensin omalle neidille. 


Kumpikin paljettitrikoo on muistaakseni Nappinjalta. Myös kultaisten samistelut lähtivät samalle ystävälle, tosin tällä kertaa nimipäivälahjana - aina on syytä juhlaan! 


Myös esikoinen venyy, joten ompelin hälle uudet kuositrikoot. Trikoona on Nappinjan Pionit. Pienemmät lähtivät tilauksena eteenpäin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!