sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Legginssitehtaalta hyvää päivää!

Nyt täytyy kyllä jälleen kehua kaavaa, jota muutkin ovat ylistäneet, eikä suotta: koot.fi legginssien kaava on kerrassaan loistava. Istuvuus on huippu, koko pitää paikkansa suomalaiselle vartalolle juuri eikä melkein ja miellyttävyys ommeltavuudessakin hipoo täydellisyyttä.

Tein pari viikkoa sitten beiget sulkalegginsit testiksi, heti perään harmaat. Harmaa ei värinä ole omiani, joten nämä ne eivät taida kaappiini jäädäkään. Kaverille lupasin sulat tehdä, mutta samistelemaan emme pääsekään, kun beige sulka oli Kangaskapinalta pian loppu. Sen sijaan tein hänelle valkomustat sulkapöksyt, jonka kuosiin ihastuin kovin itsekin - ehkä vielä samistelemme sittenkin.

Hyyyvin kauan olen himoinnut tuota ompeluaiheista kangasta ja vihdoin löytyi vaate, johon se (minusta) sopii kuin nenä päähän. Ehkä jämästä voisin tekaista pipon tai voisihan se olla aika hauska lapsenkin vaatteessa.
Leggareissa on vyötäröllä leveä kuminauha, ehdottomasti parempi vaihtoehto kuin aivan ohut. Vatsaystävällisempi, kuten kaavantekijäkin toteaa ;)Nyt vain yksiväristen yläosien kanssa mallaamaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!