tiistai 15. marraskuuta 2016

Kolme toivetta


Nyt on se aika vuodesta, kun pukinkonttiin alkaa paketteihin ommeltua sisältöä, niinpä myös näissä postauksissa alkaa näkyä lahjaompeluksia. Blogiani seuraavien lahjat taidan postata vasta myöhemmin tai ainakin niistä ne ompelukset, joista saajat saattaisivat tunnistaa itsensä.

Näistä kolmesta toiveesta kaksi kääriytyy lahjapaketteihin. Yhteistä niillä on kuitenkin se, että jokaiseen sisältyy toive ulkonäöstä:


Hello Kitty -tunika ei mene lahjaksi, mutta hienosti vajaa kaksivuotias osasi sellaista toivoa. "Heloutitiä" olisi pitänyt päälle saada jo viikonloppuna, mutta ihan ei siihen tunika ehtinyt. Onneksi jemmoista löytyi kaksikin pipopalaa Hello Kittystä, joista pinkki päätyi eteen ja lila taakse. Hihojen raitakangaskin löytyi raitatrikoojemmoista.

Kaavana tunikassa on Ottobren Gissa Vem muokattuna hihansuista ja takakappaleen helmasta. Pääntie on kääntäjällä tehty ja hihansuissa on resorit.

Toinen toive oli 80 cm body pienelle tytölle, mutta menevännäköisenä eikä hemppiksenä. Noshin skootterit löytyi kangashyllystä ja siihen sopivaa pirtsakkaa raitaa jemmoista. Kaavana Ottobren Kisuliini. Nepparit kotiutuivat tänään Karnaluksista - halleluja Prym! - joten sain bodyn viimeisteltyä tänään.

Koska kantinkääntäjäni on lämmitellyt suhdettamme ja toiminut lauantaista asti kuin unelma, valmistui tähän kuvasatsiin vielä pukinkonttiin pienelle Spiderman-fanille paita. Kovin isoa tilkkua ei hämähäkkimiesdigiprinttiä ollut jäljellä, mutta riittävän iso pala kuitenkin, että sen sai applikoitua paidan etumukseen.

Pääntie on kantattu kääntäjällä. Helma ja hihansuut ommeltu peittarilla "väärinpäin", että ommel koristaa ja tuo väriä. Trikoo jemmoista, Spiderman alkujaan Kangaskapinasta. Kaavana Noshin paita muokattuna kokoon 110.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!