perjantai 7. heinäkuuta 2017

Rotinavieraana


Tänään pääsimme pikkuneititrion kanssa tuoksuttelemaan neljän päivän ikäistä pientä tyttöä. Voi herttinen, miten pieni, kevyt, silkkinen, suloinen ja kaikinpuolin ihana pikkuinen olikaan kyseessä. (Ja hetki vain ja sama pikkuinen on jo aika jässikkä, kuten oma vajaa nelikuinen).

Veimme vauvalle rotinoiksi norsuvaunulelun, jonka tiesin olevan mieluinen. Norsut on virkattu Dropsin Muskatista 3,5 mm koukulla. Ohje niihin löytyy täältä. Sen verran ohjetta muokkasin, että otsasta sain pyöreämmän. 

Norsut kiinnitin toisiinsa Pikkumurulta tilaamalla satiininauhalla ja väliin pujottelin silikonihelmiä, päissä klipsit, jotka ostettu Bellabitiltä.


Kokeilin ensimmäistä kertaa turvalonkeroa. Tein sen ihan omasta päästä ja juu, siitä tuli vauvalonkero liian lyhyine lonkeroineen. Lankana Dropsin Paris ja koukkuna 3 mm.


Koska rotinoille kuuluu viedä kakku, tein isosisaruksille prinsessakakun ja muutamat keksit. Näissä lankana Dropsin Paris ja koukku 3,5 mm. Ohjetta näihin en tarvinnut tällä kertaa, nyt alkaa tällaiset yksinkertaisemmat jutut jo sujua omasta päästä :)
Ja mikä parasta, tästä hurmaavasta pikkuneidistä tulee minun kummityttöni 😍


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!