lauantai 29. heinäkuuta 2017

Seuraavaa kokoa tilkkulaatikosta


Seuraavaa vauvan käyttämää kokoa en ole juuri isosiskoilta jättänyt jemmaan, joten bodeja sai ommella hyvällä omalla tunnolla tilkkulaatikkoon kerääntyneistä isoimmista kangaspaloista.Esikoiselle tehdystä pöllömekosta oli jäänyt juuri sopiva pala, että siitä sai Jujunan Nooa-kaavaa käyttäen bodyn koossa 74 cm. Toista vaaleanpunaista pöllöä ei aivan yksin riittänyt, mutta takakappaleen pilkut sopivat mainiosti takakappaleeseen.
Barbababan loppu riitti myös kokonaiseen bodyyn, kuten Mutturallan ihana kettu ja höyhenkuosinenkin.
Secret-tilkun korkeus ei aivan riittänyt, mutta pienellä kikkailulla se taipui bodyksi - saumahan jää piiloon housujen alle.Paapiin Myyryn herukat saivat hihan verran jatkoa Paapiin Hertoista. Paapiin kaavakirjalla toteutettuun Juhlat-kuosiseen bodyyn yhdistin salmiakkimaista kuosia.
Vielä täytyy vertailun vuoksi näyttää Jujunan 74 cm (haaraa hieman pidennetty) ja Paapiin 68 cm: Paapiin huomattavasti kapeampi, mutta kumpikin kiva meidän hoikalla, mutta pitkällä vauvalla.
2 kommenttia:

  1. Nämä on tosi kivoja:) Minäkin tehtailen omalle tammivauvalle 74 kokoa. Niitä ei kyl jäänyt esikoiselta yhtään kun silloin aloitettiin sormiruokailu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ei, kohta tuo on meilläkin edessä ja voin jo nähdä sen pyykkivuoren silmissäni.

      Poista

Kiitos kommentistasi!