perjantai 13. lokakuuta 2017

Ufolaatikon loppuunompelua: iltapuku itselle

Ufolaatikko lienee käsitteenä tuttu, mutta avattakoon sitä hieman. Ufolaatikko pitää siis sisällään keskeneräisiä ompeluksia, jotka syystä tai toisesta eivät ole valmistuneet. Itse päätin ottaa tämän laatikon - jota olinkin vältellyt varsin monta vuotta - työn alle ja nyt esittelen ensimmäisen tuotoksen: iltapuku itselle.

Olen aloittanut tämän puvun 2010 edellisessä asunnossamme. Olin leikannut tafti- ja vuorikappaleet, mutta siihen se sitten olikin jäänyt syystä tai toisesta. Toteutin puvun loppuun tämän päivän visiolla lisäämällä yläosaan pitsiä miehen sukulaismummon verhon pätkästä. Iloinen yllätys ehdottomasti oli, että puku mahtui (näin kolmen lapsen jälkeen) kikkailematta päälle!

Mekossa on luut yläosassa leikkauksen yläpuolella. Vuorin ja päällitaftin välissä on vielä puuvillavuori, johon kiinnitin luunauhan ommeltuihin kujiin. Selässä mekossa on piiloketju.

Kuvissa mekko ei valitettavasti ole enää täysin rypytön, sillä kuljetin sitä mukanani aika monessa paikassa kuvien toivossa, mutta aina sade pääsi yllättämään.


Sitten pitäisi enää keksiä käyttöä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!