perjantai 9. helmikuuta 2018

Melkein pertsaa

Nyt on taas tarjolla sekalaista settiä, mutta menköön. Peruspertsaa, vähän pientä lisää. Sellaista kivaa, aivot narikkaan ja surautellaan.


Esikoisella ompelin - jälleen - prinsessamekon reilummassa koossa. Siirsin kasan nafteja keskisiskoksen kaappiin, mutten kyllä osaa oikein nähdä niitä hörtyläitä ja prinsessakuoseja hällä. Toisaalta hän tahtoo kyllä varsin usein pukeutua niinkuin siskot, joten ehkä ne jatkavatkin ahkeraa käyttöä.

Tämä tuhkimovaunukuosi on Kangaskapinalta. Kaava myöskin, Talviperhosesta tosin puuttuu ylempi frilla. Kerrankin ompelin myös olkafrillat, mielestä tämä kuosi oikein kutsui niitä.

Eräälle pikkutytölle ompelin tämän kettupaidan. Kangas on muistaakseni myöskin Kangaskapinalta, vuoden päivät sitten ostettu. Kaavana tutusti ja turvallisesti Paapiin Myyry.Sain vihdoin ajoiksi ommella Halonsmulanin baggydressin kaavalla jumpsuitin. Ostin kaverin kangaskaapista pätkän ihanaa hiiriaiheista joustofroteeta ja tein siitä kuopukselle kesäksi jumpsuitin. Näitä täytyy kyllä tehdä lisää 😍


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!