keskiviikko 17. heinäkuuta 2019

Nuppuprintin Sydäntalvi


Kankaiden yönä Nuppuprint yllätti myymällä kakkosluokkaisia paloja houkuttavaan hintaan. Kolmesta väristä kaksi meni hujauksessa, mutta yhtä väriä ennätin saada. Jo tuolloin tiesin, että sinisävyisestä Sydäntalvesta tulisi mekot tytöilleni. Kun kutsu uurnanlaskuun tuli, kaivoin kankaan esille. Tämä kuosi aiheutti kuitenkin ongelmia kaavan valinnassa, sillä halusin saada riittävän juhlavat mekot, mutta kuitenkin asut, joilla olisi paljon käyttöä eli ne toimisivat arjessakin.

Pitkän pähkäilyn ja mielipiteiden jälkeen leikkasin kankaan LillaLumin Lumi-tunikakaavaa käyttäen. Olisin halunnut mekkoihin sirot olkafrillat, mutta siihen 1,6 metriä kangasts ei riittänyt. Myös hihat jätin vajaamittaisiksi. Lopuista tilkuista sain rusetit rusettipantoihin sekä kullekin tytölle kaksi rusettiponnaria. Voisin väittää, että kangas tuli käytettyä varsin tarkasti.

Rusettipantojen pantakangas oli haaste, eikä täydellistä sinistä löytynyt läheltä. Kaverin tilkkulaatikosta löytynyt Kangaskapinan perussininen oli kuitenkin vaihtoehdoista paras ja oikeastaan aika hyvä vaihtoehto.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!