tiistai 31. joulukuuta 2019

Joululahjat: veljet ja niiden sisko


Jokainen kummilapsi saa perinteisesti lahjapaketeista jotain itsetehtyä. Vaikka tämä kuudes ei olekaan omani, vaan miehen kummityttö, pidän oikeuden ommella hälle kuin omalleni 😊 Tänä vuonna pieni neiti sai paketissaan kaksi settiä. Isoveljiä muistettiin pitkähihaisilla trikoopaidoilla.


Lapsikatraan vanhin, eskarilaispoika, sai traktoripaidan superpehmeästä trikoosta. Traktoripojalle kuosi ja materiaali oli mielestäni juuri passeli ja toivon, ettei kuosi ole liian lapsekas - vaikka minusta saakin olla, mutta kovin tuntuu iän myötä lapsilla omakin maku nousta pintaan. 
Neljävuotiaalle konemiehelle ompelin myös konekuosisen paidan. Tämä taisikin olla hyvä valinta, kun hurmuri oli paketti avatessa meinannut tirauttaa "iloitkut" - voisiko parempaa palautetta saada!? Ihana nuori mies 😍

Kummassakin paidassa kaavana on Paapiin kaavakirjan Myyry. Pääntie ja hihansuut on kantattu resorilla kääntäjää ja peitetikkikonetta käyttäen.Pikkuneiti sai kaksi paitaa, housut ja legginsit. Lieneekö bambi vanhaa Sampsukkaa, raita on muistaakseni jo tovi sitten Bellabitiltä ostettua. Kangaskapinan pörröisestä collegesta ompelin collegesetin. Paidoissa kaavana on Paapiin Myyry myöskin, legginseissä Nosh ja housut ovat muokkaus Jujunan Niklaksista.


Näistä saamani kiitokset olivat muutenkin ihanat. On ihana ommella perheeseen, jossa vaatteet aina saavat lämpimän vastaanoton ja tulevat kovaan käyttöön ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!