sunnuntai 19. huhtikuuta 2020

Taida design - Niitty


Sain kunnian ommella blogiyhteistyön merkeissä Taida designin suunnittelemasta Niitty-trikoosta ihanan mekon. Kangas roikkui esipesun jälkeen pari päivää oven päällä, jotta saatoin sitä katsella ja matustella - ei siksi, etteikö kuosi olisi heti miellyttänyt, vaan siksi, että halusin täydellisen kaavan mekkoon.


Kaavaa varten pläräilin kaavakirjoja ja lopulta Paapiin kaavakirja naisille Runo selkeytti ajatuksia. Mekon yläosa on Jujunan peruspaidasta, helma pidennettynä Runosta. Halusin mekkoon hihat, mutten kuitenkaan täyspitkiä, joten mallailin sopivaksi vajaamittaiset.


Pääntie on kantattu samalla trikoolla. Helma ja hihansuut on käännetty. Tikkaukset on ommeltu peittarilla.Trikoo vaikuttaa varsin laadukkaalta - pinta ei ollut käyttöönottopesusta ollenkaan moksissaan. Tämä väriyhdistelmä on myös ihana! En välttämättä kokisi kumpaakaan yksivärisenä omaksi, mutta yhdessä nämä ovat upeat.

Tätä trikoota voi tilata itselleen Taida designin verkkokaupasta. Näkyypä Uniikit.comilla löytyvän muutamia muita söpöjä kuoseja myynnistä.


2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin blogisi ja liityin lukijoihin.
    Hieno mekko ja upea kuosi <3 Olet tehnyt hienon mekon yhdistellen eri kaavoja. Olet tosi taitava!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!