sunnuntai 31. toukokuuta 2020

Ehtan Universum


Olen jo kauan silmäillyt täydellistä kuosia miehen huppariin. Reipas vuosi sitten ompelin hälle hupparin Elina Antilan suunnittelemasta, ohuesta joustocollegesta. Kuosi oli niin upea - kummankin makuun kerrankin - että vertaista ei hevillä tahtonut löytyä. Näin kokoajan selvän vision Starwars-vivahteesta tai muusta utuisuudesta, ja ihastellessani Ehtan kankaita Leya-takki mielessä tämä college oli ehdoton valinta.


Kangas on siis Ehta by dream circuksen Universum. Tätä on useassakin sävyssä ja täytyy myöntää, että pinkki houkuttaisi kyllä itseäkin. 


Kaavana käytin Jujunan miesten hupparipaketin Eskoa. Jujunan hupparin ovat varsin pitkiä selkäpituudelta ja olen niitä lyhentänyt resorin verran, vaikkei omakaan mies järin lyhytselkäinen ole. Hyväksi todettu kaava, joka toimi tälläkin kertaa. Hihanpituus riitti muokkaamatta, kun usein valmishuppareissa hihat jäävät lyhyeksi.


Käytin helma- sekä hiharesoreihin samaa kangasta. Sen verran tarkalle kangas meni, että helmaresori on aika napakka. Täytyy tarkkailla käytössä, kuinka käy, mutta tällä hetkellä ainakin kokonaisuus on hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!