lauantai 30. toukokuuta 2020

On aika kiittää


Niin koitti kevätjuhla ja hyvästien aika näin poikkeuksellisenakin keväänä. Olen opettanut kaksi vuotta samaa luokkaa ja nyt oli aika hyvästellä, sillä toimin ensi lukuvuoden tuntiopettajana. Sivutoimisena aion kuitenkin nousta siivilleni ja antaa Siksakatenin olla enemmän kuin vain blogi. Toki aika on rajallista, mutta varsin paljon sitä kuitenkin ehtii tekemään, kun tahtoa löytyy tarpeeksi.


Tein pipoja muutaman ylimääräisen, jotta kaikilla oli mahdollisuus valita.Hyvin pipot löysivät uuden omistajansa.


Eskarikin päättyi. Kiitokseksi eskariopelle ja -hoitajalle vietiin kestokassit, jotka on ommeltu vapaasti saksitun mallin mukaisesti. Pienempien neitien kaitsijalle vietiin myös kestokassi. Loppukevät vedettiinkin poikkeuksellisesti ja hoidosta vastasi ihana sukulaistäti. Hän sai kiitokseksi Muumi-pipon (ja kinkkupiirakan Muumi-vuoassa).


Puuvillakankaat ovat kauan jemmattuja herkkuja. Pipon trikoo on Huigeen trikoita, tämän yksilön ostanut Bellabitiltä.


Sukulaistäti täytti myös vuosia viime viikolla. Lahjoimme häntä Muumi-puuvillasta ommellulla sisustustyynyllä. Tytöt tekivät hänelle kortit pakettiin mukaan.


Tämä Muumi-puuvilla on Eurokankaan palalaarista. Tosin siitäkin on aikaa jo jonkin verran. Meinasin jo ommella sen Muumitalon verhoiksi, mutta sitten alkuperäiset verhot löytyivät hyvin yhden kesän yli jemmattuina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!