torstai 8. heinäkuuta 2021

Teinistä aikuiseen

Nyt tulee kyllä varsin sekalainen postaus yksittäisistä ompeluksista ja kuvista. 

Tämä ensimmäinen setti on ommeltu tyylinsä tuntevalle teinineidille ja istuukin hänelle kuin nenä päähän. Hame on ribbimäistä trikoota ja ihan mustaa. Hän halusi kapean, hyvin istuvan hameen. Hameen vyötäröllä on kuminauha kaitaleen sisällä. 


Toppi on tehty neonsävyisestä oranssista. Toppi on lyhyehkö, olkaimet on leikattu paksumpaa suiroa. Neiti halusi niille reilusti pituutta, jotta ne voi solmia sopivanmittaiseksi. 


Eräs rouva tarvitsi helposti puettavat, leveälahkeiset housut käytettäväksi leikkauksen jälkeen ja mieluusti myöhemmässäkin elämässä. Siniset housut ovat collegea Nappinjalta, harmaat trikoota Versonpuodilta. Kummassakin on kuminauha ommeltu vyötärölle. 


Tilkkulaatikkoa siivoillessa ompelin jo alkukesästä miehelle bokserit Kangaskapinan kaavalla. Yhdistin boksereihin lilaa yksiväristä. Kuminauha on kaitaleen sisällä. 


Ufolaatikosta löytyi viime kesänä aloitetut haukialushousut itselle. Trikoo on mainio Paapiin kangas, josta keskimmäiseltä löytyy paita käytöstä. Lahkeensuihin on tikattu joustopitsiä, vyötäröllä on joustavaa nauhaa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!