torstai 29. heinäkuuta 2021

Uniikit.comin upeat uutuudet


#someyhteistyö, kankaat saatu Uniikit.comilta.


Tiedättekö, miten mieletöntä on saada positiivista palautetta ompeluksistaan? Se tuntuu aina aivan äärettömän hyvältä. Sain myös kokea sen, miltä tuntuu saada rakentavaa, positiivista palautetta kangasyrittäjältä ompeluksista ja kuvistaan. Kiitos! 

Sain Uniikit.comilta ommeltavaksi kolme upeaa trikoouutuutta. Okra on värinä ehdottomasti yksi lempparini, joten tämä Pitsikukat-kuosi kolahti jo sen takia kovaa. Myös kuosi on äärimmäisen kaunis. Se ei mielestäni rajoitu vain aikuisen käyttöön, yhtälailla se sopii lapsen kuin nuoren päälle. Voisin myös kuvitella tämän olevan upea paitakuosi miehelle tai alusvaatteisiin. Kieltämättä pitsi on aina ollut kuviona kankaissa mieleeni ja vielä kun se yhdistetään kukkiin. Lyhyesti, todella kaunis kuosi.


Tein oman mekkoni kokeiluna vuoden 2013 Ottobrestä. Hieman levensin hihoja, mutta seuraavan uskallan tehdä kaavanmukaisesti himpun kapeampana. Pääntie on kantattu käsin trikoolla, tikkaukset tein peitetikillä. 


Loppukankaasta tein peruspaidan virahtaneelle koululaiselle. Liiottelin ehkä kasvunvarassa, mutta tätä menoa neiti on kohta kuitenkin siihen sopiva. Käännettävien hiharesorien ansiosta paita menee tuplakoossa. 


Myös tämän paidan pääntie on kantattu samalla trikoolla. 


Myös roosansävyinen Peony on Uniikit.comin uutuuksia. Tämä oli kovin pienten neitien mieleen, mutta ompelin sen silti triosta vanhimmalle, jotta jokainen pääsee sitä vuorollaan käyttämään. 


Tein kapeita neitiä silmällä pitäen slimmimmän yläosan, täyskellohelman ja vapaasti leikellen perhoshihat. Helman ja hihojen reunat on ommeltu rullapäärmeellä. Pääntien kanttasin käsin trikoolla. 


Harmi, että kesä on jo loppupuolella. Vastaavat täytyy kyllä ensikesäksi ommella nuoremmillekin tyttärille. 


Iltasatu-kuosia olin katsellut jo aiemminkin. Meillä tykätään kovasti tarinoista ja tämä kuosi kutsui kovasti niiden pariin. 


Tein a-linjaisen tunikan, jonka etukappaleen leikkasin ristiin alareunasta. Helmaan ompelin loppukankaasta täysleveän frillaosan, jota rypytin framilonilla. Innostuin rypyttämisestä ehkä vähän liikaakin, tasona helma näyttää vähän hassulta. Päällä mekko kyllä asettui mukavasti, joten täytyy nyt katsella, muokkaako rypytystä vielä väljemmäksi vai pysytäänkö näin. 


Frillaosa on kaksinkertainen. Pääntie on kantattu käsin trikoolla ja tikattu peitetikillä.  Hihansuissa on trikoorengas, joka on ommeltu kapeaksi resoriksi. 


Nämä upeat trikoot löytyvät www.uniikit.com valikoimasta. Eikä tässä ainoat ihanat! Heti kun aikaa löytyy, täytyy itselle ja koululaisille ommella muutamat uudet tunikat alkavaan syksyyn. 

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!