lauantai 25. syyskuuta 2021

HP- ja Disney-fanittelut

Myrtikillä on ihanan persoonallisia kankaita ja olenkin heidät löydettyäni mieltynyt heidän tyyliin kovasti. Lapset eivät ehkä ihan kaikessa ole ainakaan vielä samaa mieltä, mutta mikäpä estää itseäni pukemasta juuri sitä, mitä lystää. Sehän tekee ompelusta niin parasta. 

Tämä Harry Potter -teemainen college ei vaatinut minkään näköistä puhumista lapsilta, vaan jokainen olisi halunnut siitä jotain. Olin kuitenkin hankkinut collegea isommille, joille teinkin collegepaidat. Viimeinen pala kului esikoisen pipoon.


Isommat neidit käyttävät parin vuoden ikäerosta huolimatta hyvin samaa kokoa. Periaatteesta pistin esikoisen paitaan himpun pidemmät hihat, vaikka tuskinpa kuopukselle periytyy kuin toinen. 


Helmassa ja hihansuissa on resorirenkaat, kuten myös pääntiellä. 


Pipo on kaksinkertaista collegea, mutta college on sen verran ohutta, että menee jo oikein näppärästi. 


Ihastuin suuresti tähän Myrtikin Lumikki-collegeen. Esikoinen ei lämmennyt ihan yhtä paljon, mutta keskineiti lupasi käyttää. Oli paita kuitenkin esikoisella jo koulussakin päällä. Liioittelin kyllä kasvunvaran kanssa ja periaatteessa tämä menisi itselläkin, mutta olisi se aika slimmiä mallia kuitenkin. 


Myös tähän saumuroin resorit renkaana. 


Esikoinen sai myös Kankaita.comin tupatrikoosta. Tähän pääntie ja hihansuut on kantattu resorilla kääntäjää ja peittaria käyttäen. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!