sunnuntai 26. joulukuuta 2021

Kummityttöjen joulupaketit

Joululahjat tuli tavoitteen mukaisesti tehtyä itse pienin lisäyksin. Aika monta paketteihin kääriytyi ja nyt kun paketit todennäköisesti on suurimmilta osin auottu, voikin alkaa esitellä, mitä paketteihin piiloutui. 


Erään kummitytön paketista löytyi harjatusta collegesta ommeltu setti paidalla ja housuilla. Neiti sai aiempina vuosina kummisedältä nuken, joten tässäkin setissä on tuolle nukelle uusi samistelusetti. 


Housuissa on kuminauhavyötärö. Lahkeissa on resorit. Paidassa on resori renkaana pääntiellä, kuten myös helmassa ja hihansuissa. 


Yksi setti piti sisällään merenneitokuosisesta trikoosta paidan ja pilkkutrikoosta legginsit. 


Paidan pääntiellä on resori ommeltu renkaaksi. Hihansuissa on trikoosta tehdyt pitkät resorit. Legginsien kuminauha on ommeltu trikookaitaleen sisään. 


Kaksi kummitytöistä sai paketeistaan collegehousut. Neljävuotias sai Jujunan Hidden treasure -kaavalla ommellut housut, tämän kaavan taskut on ihan parhaat. Kaksivuotias sai peruspöksyt. Kumpiinkin on kuminauha ommeltu vyötärökaitaleen sisään. 


Täditettävä kummimurunen sai kaksi heppatunikaa, joiden loppukankaista riitti myös trikoopipoon ja nukentunikaan. 


Tunikoissa on pitkät hihansuuresorit samastakankaasta ja pääntie on kantattu samalla kankaalla. 


Tokaluokkalainen murunen sai Nappinjan Pioneista ommellun collegetunikan. Pääntie on kantattu samalla kankaalla. Hihansuissa on renkaaksi ommellut leveät renkaat. 


Samainen neiti täytti vähän aiemmin kahdeksan vuotta. Ompelin synttärilahjaan Verson puodin Paratiisinpuutarhasta collegepaidan. Loppukankaasta ompelin samanlaisen paidan joululahjaksi kaksivuotiaalle kummitytölleni. 


Paitojen pääntiellä, hihansuissa ja helmassa on resorit renkaaksi ommeltuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!