lauantai 8. heinäkuuta 2023

Kummityttö 6 v.

Viikonloppuna juhlittiin kuusivuotiasta kummityttöä. Perheen äiti on taitava ompelija, mutta siitä huolimatta tykkään antaa perheeseen itsetehtyä: toisaalta he itsetekemisenkin myötä osaavat niitä arvostaa. ❤️


Ompelin prinsessalle Lillalumin Amanda-kaavalla taskullisen mekon. Hihansuissa on samankankaiset resorit, jotta mekko menee parissakin koossa. Helman rypytys on tehty framilonilla. Pääntien kanttasin trikoolla, tikkaukset tein peitetikkikoneella.


Ihana kukkatrikoo on Aavistus Designin.


Maija Mehiläinen -trikoo on muistaakseni parin vuoden takaisilta Suomen kädentaidonmessuilta ostettu trikoo. Kangas löytyi Kankaisen pisteeltä. Siitä valmistui kummitytölle trikoopaita pitkillä resoreilla ja trikoolla kantatulla pääntiellä.


Oma kuopus on suuri pupufani. Hän myös tykkää samistella kavereidensa kanssa. Niinpä näille ystävyksille valmistui mustat trikoolegginsit, joiden lahkeensuissa on myöskin Kankaisilta messuostona ostettua keinonahkaa.


Ompelin nahkasta kaksinkertaisena pupun korvat ja tikkasin ne lahjepalan alle. Näistä tuli kyllä supersöpöt ja jatkoideoita on runsaasti mielessä. Seuraavaksi onkin jännä nähdä, mitä pupun korvat tykkäävät toistuvista konepesuista.


Lopuksi virkkasin murulle superpehmeästä langasta marsun. Marsulla on silminä turvasilmät, jotka vaikuttivat kyllä vähän kakkosluokkaisilta ja liimailin lukot ja silmän takaosat nurjalle puolen lisävahvistukseksi. Nenäksi ompelin vaaleanpunaisen helmen. Sisällä marsussa on täytevanua.


Onnea vielä muru 🩷


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!