lauantai 27. syyskuuta 2014

Lilahuppari säväyksellä pinkkiä ja mustaa

Ostin ihanaa Linnunrata-collegekangasta, josta suunnittelin tekeväni itselleni hupparin. En kuitenkaan uskaltanut leikellä niinkin arvokasta ja kaunista kangasta tuosta noin vaan tuntemattomaan kaavaan, joten tein kaavalla "koehupparin". Tämä malli on Ottobren 4/14 lasten huppari koossa 170 cm, johon mittailin hihaa, leveyttä ja helmaa itselle sopivaksi ja varsin olemattomin muutoksin se olikin hyvä. Ihastuin päällekkäin menevään kaulukseen kovin, josta sainkin monta uutta ideaa - tuskin siis ompelenkaan itselle toista hupparia tismalleen samoin. 

Tämä lila collage on odottanut jo tovin ompelua. Tilasin sen joskus kimppatilauksessa Saksasta muiden ompelevien tuttavien kanssa. Sisältä college on ihanan pehmoiseksi harjattua. Taskujen sisäosa on tehty samasta kankaasta kuin hupun vuori, ohutta pinkkimustaa trikoota, joka jäi yli trikootunikasta. Mustaa resoria on saanut käydä lähikangaskaupasta ostamassa vähän väliä lisää, se on niin helppo yhdistää vaikka mihin: pitänee ensi kerralla ostaa suoraan pari metriä...

Tietääkö joku nettikauppaa, josta saisi edullisesti resoreita? Ja mielellään useissa värivaihtoehdoissa edullisin postikuluin.1 kommentti:

  1. Ihania omaperäisiä jutyuja ja rohkeasti käytettyjä värejä, tykkään 😊

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!