tiistai 3. helmikuuta 2015

Kaksi trikootunikaa isosiskolle

Nyt viimeisin viikko on ollut varsin hiljaista käsityörintamalla ja tutut tietävätkin syyn: meidän perheeseen syntyi tasan viikko sitten maailman ihanin toinen tytär :) Pikkusisko on rauhallinen, mutta varsin nälkäinen, joten aika menee pitkälti täyttäessä pikkusiskon vatsaa ja huomioidessa isosiskoa. Täytyy silti sanoa, että elämä on parasta juuri nyt: tytöt ovat maailman ihanimmat.

Ennen synnytystä ehdin tehdä pari tunikaa isommalle neidille ja nyt viimein niitä kuvailinkin. Hankin joku aika sitten kissakangasta, voisi melkeinpä sanoa, että tytön omasta toiveesta. Meillä ollaan hirmuisia kissafaneja, joten tunikasta tuli mieluinen. Yhdistin levottomaan printtiin raitaa hihoihin ja selkäosan tein yksivärisestä pinkistä. Kaula-aukkoon tein pienen lenkin tuomaan ilmettä muuten perustunikaan.Toiseksi tein jämäpalakankaasta kukkatunikan, johon käytin kankaan niin tarkkaan, että helman sai tehdä monesta rimpsusta. Jotta tunika ei olisi liian juhlava, vaan sitä voisi käyttää ihan arkenakin, tein hihansuihin pitkät resorit ja pääntielle myös laitoin resoria.
 Kaavana näihin hyödynsin Ottobren China girliä, tosin vain paikoitellen, pääasiassa annoin saksien leikellä mututuntumalla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!