perjantai 25. syyskuuta 2015

Syksyiset räsymattosukat - jälleen kerran!


Jälleen puikoilta putosi uudet räsymattosukat. Tämä on kyllä niin koukuttavaa.. ikinä kun ei ennalta tiedä, millainen pari valmistuu. Tällä kertaa langoiksi valikoitui kaksi jämälankakerää, joita oli kuitenkin reilusti jäljellä. Näissä räsyissä kun molempia kuluu tasaisesti, saa samoista keristä useatkin sukat. Aika yllättävä yhdistelmä näistäkin muodostui, mutta aika kiva!

Samanlaisethan nämä eivät ole. Minua se ei haittaa, mutta moni vaatii symmetrisyyttä. Eka sukka, jossa raidat ovat enemmän erisävyiset, on minusta kivempi. Kyllä nämä minusta ihan parina menee! 

Kantapää on tiimalasikantapää. Kummastelin, kun ei oikein onnistunut ja harmilliset reiät jäi sivuun, mutta tajusin oikaisseeni kantapäätä tehdessä ja jättäneeni muutaman kierroksen välistä. No, ensi kerralla paremmin - toivottavasti! Alan tosin kyllästyä tähän kantapäähän, kun ei siitä niin siistiä saa millään, kuin haluaisin. Tavan kantapäätä tosin olen tehnyt satoja kertoja, joten ihmekkös tuo, ettei tämä vielä neljännelläkään kerralla ole tarpeeksi hieno.

Puikollaan minulla on 11 silmukkaa, lankoina Novitan Seiskaveikka. Alussa on kuusi kierrosta kaksi oikein, kaksi nurin -joustinneuletta, muuten sileää. Puikkokokona 3,5 mm. Tein kullakin värillä kaksi kierrosta, mutta tätähän voi vaihdella ihan oman mielen mukaan :)

Pukinkonttiin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!